Monday, October 15, 2012

1st time jumpa "BLOGGER"





Wah entry dah berkulat hijau aku baru nak post kot….
tak kira…
tetap gak aku nak cter…
mungkin pada korang biasa2 jer bila jupe blogger..or kwn2 alam maya nih…
tp bagi aku tak…
tu adalah moment yg paling best aku rasa…
yer ar kan?..1st time tuh…mana ade kwn2 alam maya aku ni yg aku penah jupe….

Tetiba “aty” msg aku..ckp nak datang umah….
Wah hepi giler seh… btul ker ni???
Tambah plak hari tu ade befday party arissa…
Suke sgt!
Tak sangka aku leh jupe ngn aty ni…
Aku ni mmg pembaca setia blog “aku Bukan Bidadari”
Dari cter2 deko….hingga kisah2 pegnen…kisah anak.. semua aku suka…
Memang cara aty bercerita tu cam dia dekat sgt ngn kita…
Sbb tu aku suke…tak de ler ayat skima sgt…
Sbb aku rasa aku ni pon cam tu…
Tak reti nak guna ayat2 buku… [wah aty…akak puji ko melambung2 ni!] ;-)

Terima kasih aty sbb sudi jejak ke teratak kecil akak!

;-)….

Pasni aku pon nak jejak2 la kwn2 alam maya nih…
Leh tambah kawan….
Tak salah kan…
Ramai kawan lg byk cter yg boleh kita kongsi….

Hehehhee….

 ni gambo aku songlap dr blog aty...
gambo yg lam koleksi aku xcun...err,,,maksudnya byk candid..
aty tetap comel..kecik molek gitu!

 tgk mata qaleef Eeman....boolat!
arissa pon nak join same!


*suke sgt ngn baby Qaleef….hensem boy….sgt behave…comel…geram…nati nak kena jupe lg..nak gomol2 qaleef! ;-)



2 comments:

aTy _faRed~ said...

eerrr...malu ai tau...hahaha...mekaseh kak sebab sudi terime kedatangan kami anak beranak..tak tau pon tu besday arissa..last minit tau tak dapat nak bawak ape2 tuk besday gurl..insyaallah ade rezki kite jumpe lagi yer...suker..:)

Anonymous said...

A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I found something about pearl necklace pendant for him. So let me reword that: Thank you for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If doable, as you grow to be expertise, would you thoughts updating your blog with extra particulars? It's extremely helpful for me. Huge thumb up for this blog publish!If you get a chance pop up by my page, maybe you would like shell pearl.You can visit our freshwater pearl to know more.