Tuesday, January 28, 2014

:: Setia City Mall Park ::

 
 
pandai2 aku bagi nama taman tu...
huhuuh
 
ujung minggu ari tu..
bosan2 kitorg gi taman..
taman yang paling hampir ngan rumah.
aku tak tau nama oficial tuk taman ni..
aku pggil taman setia city mall jer..
sbb lokasi dia kat setia city mall...

sonok kat taman ni sbb luas..
rumput dia mmg best tuk lepak2..
byk aktiviti leh wat kat sini...
main layang2..angin kat sini sgt la kuat...
yg paliiiing best ade giant buble...
giant buble ni boleh sewa kat situ...
ade mcm2 saiz...dari paling kecit RM2..sampai RM10...
unlimited..xde limit time...
yg paling kecik tu pon dah berbaloi tuk arissa main...
buih sabun tu pon boleh topup RM1.50 satu bekas...





memang happening....
korang ade anak2 bwk la kat sini...
  ada playground tuk kanak2..

taman ni ni plak dikelilingi air...ala2 tasik la..
tp aku rasa ni kawasan tadahan...
mmg ikan byk giler... 
bawak roti bg mkn ikan...
kat sini pon ade jual makanan ikan..RM2 sebungkus...


bagi mak-mak yg suke shopping lak..takyah risau...
sambil2 asben main ngn anak kat taman ni..
 uol's boleh je gi shopping mall kat sebelah tu...



best kan???...
ni tempat aku selalu datang ujung mggu kalo x de aktiviti...
arissa mmg sukeeeee giler tempat ni...

mesti ramai korang kat sini dah penah sampai kan???
;)


4 comments:

shaliza aziz said...

pernah ke sana & memang kat taman always ramai org :) ni baru tahu kenapa.

Nurul Aziz said...

tak pernah sampai setia city mall lagi... huuhu.

Suffiah zee said...

mmg besttt g sini...sy adalaa 2 3 kali gak dah pegi...tp x pernah berkesempatan leak kat padang tu...disebabkan cuaca d limited time...Insya Allah 1 day nak gak g laa

Umi Qi said...

Akak jaja...padang tuh gambar pertama sekali umi Qi tgk mcm padang rumput di luar negara...cantikkkkkkkkkkk sgt tau....sgt2 cantik....nak piiiiiiiiii :D