Friday, May 6, 2016

3 beradik perempuan..


yang ni cerita lama sgt dah..
since adik aku ila tgh pegnen anak kedua..
skrg aisha nur eeman dah pon 3 bulan...huhu

aku ada 2 adik pompuan...sgt rapat..
sha kat ipoh...ila kat kuching...
2-2 tu cikgu...


dulu masa kecik2 aku tak rapat sgt ngan dorang...
sbb jarak umur kot...
aku dah sekolah menengah..dorang masih sekolah rendah...
aku dah abis spm..baru terkedek2 nak masuk sekolah menengah..
aku pulak stok duk hostel dari form 1-form 5...sambung diloma (3years)..degree(4years)..
12 tahun!!!
lama tu..
pastu terus keje...then kawin...
zaman aku byk terpisah ngan dorang...
tapi dah kata adik beradik...lagipon mmg kitorg bertiga pompuan..berderet pulak tu..
byk mende yg dikongsikan bersama..
now..masing2 dah kawen..ada anak..ila dah ada sepasang anak..sha ada sorang coming soon lagi sorang..
dan..sbb ila duk sarawak, kitorang jarang jumpa bertiga!




baru2 ni..ila balik semenanjung...singgah umah aku..pastu kitorang gi ipoh...
best nya rasa..dapat kluar bertiga..bwk anak2 skali...
gi kat aeon baru bukak tu..kat ipoh...bwk anak2 main..kemain seronok lagi sepupu2 ni main..
aduyai...rindu sungguh!
tak tau la bila boleh cegini lagi.... hurmmm...











2 comments:

Aty_Fared said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LYAfrina said...

3beradik..cmey belaka..