Thursday, May 12, 2016

hitam itu menawan



Musim panas jarang nak pakaikan baju kaler hitam...saiko...nati lagi panas...abih tu...kesian la si baju itam kat lam lemari...

Gagahkan...pakai jer...betul la tu orang kata hitam tu menawan...
Mak suka hitam sbb nampak kurus...hihi...

Kisah baju hitam pon boleh jd entry blog...wakakaka..motif???
Nak tepek pic anak syurga ni jer pon..hihi..











4 comments:

Marliana Mohd Nawi said...

Kak Ja.. Lama tak jumpa! Jom lepak mengopi! Rindu la plak kat kak jaja.. hahahahaaa.. Ajak Mamie sekali, jom la!! 😜

khadijah armawai said...

salam..

eeeeaaa..besa dah si bayi itu! comeynyer diaa.!!... pasni bole la tolong umi deko2 & susun2 atur rumah yer baby. ajak kakak skali tu.. =)

LYAfrina said...

salam ramadhan kak..smoga sihat sentiasa hendaknya..

pkai bju hitam mmg nmpk elegan n slim...hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)