Friday, June 27, 2014

Arissa akan jadi kakak!!!



wah..
terang-terangan tajuk ek..
tak de selindung2 ko!

alhamdullillah...
inshaAllah dengan izinNya arissa akan jadik kakak tak lama lg..

 sebenarnya dah lama aku check..
dan dah lama aku tau aku preggy..
cuma hari ni baru nak cerita...huhuu

bila miss piyed lewat 5 hari...
tp sebenarnya dah tak de harapan ape2...
SEBAB..
biasa aku lewat 2-3 hari aku eksaited cek...
result kuar 1 line..-frust-

tapi kali ni...bila aku tak bersungguh...
terkebil2 bijik mata aku...
gosok2 mata...
betul ke ni...
Ya Allah...terkedu aku...
mmg happy giler...
lepas aku abortion 2 tahun lepas...
aku mmg mengharap ade pengganti "baby" aku tu...


baby skang dah 12 weeks..
alhamdullillah sihat...
dan aku ade lah sikit2 morning sickness..
biasa la..pening2...muntah sket2...
tak kesah ar...hope baby tak de pape..
doakan aku yer kengkawan..


aminn...syukur padamu Ya Allah...
Kau Makbulkan doa ku Ya Allah...
amin...amin,,,ya Robbal Al amin..

eh.. SELAMAT BERPUASA YER SEMUA!

SEMOGA RAMADHAN KALI INI LEBIH MEMBERI KEBERKATAN DALAM HIDUP KITA!
JOM GI TERAWIH RAMAI2 ESOK MALAM..


7 comments:

Aeen said...

tahniah...jage diri baik2...:)

cik hani said...

alhamdulillah..
tahniah sis.

semoga dipermudahkan segala urusan dan diberi kesihatan yang baik

ily♥ said...

Alhamdulillah...tahniah..take care ye kak..insyaAllah arissa akan jadi kakak yg baik.

Ibu Dhia Danial said...

alhamdulillah. tahniah kak jaja.. jaga diri k.. jgn buat keje berat sgt.. banyakkan rehat.. muahhh

CikNaa said...

alhamdulillah..rezeki tu..take care yer..

Shawqunnur said...

Alhmdulillah...congrats ye..ramai betul kenalan blogger yg peknen akhir2 ni....moga Ade jugak rezki utk sy n yg lain yg masih TTC...amin..

LYAfrina said...

alhamdulillah..rzeki.. take care akak.