Friday, July 10, 2015

BAJU RAYA 2015



Ehem..ehem...ko tgk tajuk...
dah beberapa lama menyepi..tup tup kuar cerita pasal baju raya..
apakah???!!!!

Hahhaah..aku bz bebeno lately ni..

eh lupa nak gitau...
aku dah x keje...
tetibe.  
Hahahha...

ok..semua pasal keje...
pasal penyusuan adik sara..
Tentang.kami outing hujung.minggu..
Perkembangan arissa dan aysara..
akn dikongsikan disini.....
walau amik masa berbulan...
hahhah..

Skrg mood raya kann...
nak citer pasal baju raya...
Catat sejarah bile semua baju raya aku thn ni..dijahit sendiri!
Hah ko...jimat kos upah disitu...
aku gigih belajar kat youtube...
& sbb dicabar oleh mr.right gagah perkasa(mr.aznan)
Aku NEKAD...hamek ko...skali baju anak2 aku jahit..
bangga dgn diri sendiri...
aku mmg xde basic jahit2 ni...
keturunan aku pon xde...
alhamdullillah di anugerahkan bakat itu...
hihihi...

Baju raya kitorang...

Dah kata jahit sendiri...
berdondon la kami...
mr.right aku mmg tempah khas baju dia..
KALER...dia yg pilih...
mmg dull habes la...huhuhu...
Sbb jiwa mak2 aku ni nak berdondon2 ...
Maka dgn jiwa kelat dan ketat..ikut tema mr right aku...
bertabahla...
Dia x kisah pon kalau kitorg x ikut tema2 ni..
adeih la..
sbb dia dah tempah dulu bajunya...(masa aku pantang)
Dah kitorg kena ikut la...
hahaha..


Nak tau keler tema kitorang???

Kita tggu gambar raya la ek...




# eh selamat hari raya semua tau...kot berbulan pulak aku nak up kan entry..
hahahah...luv u olls ketat2...









6 comments:

Diana said...

Wooowww...

Berdondon-dondon ye Jaja..
Berbakat besar ni.. Cantik baju yang jaja jahit tu... especially baju yang paling tecittt tuuuu... cute habiss.. Respek-respek..

Saya yang arwah mak tukang jahit pun.. tak dapat pun skill menjahit tu.. Kadang macam teringin gak nak pandai jahit..senang... boleh jahit sendiri je kan??

Kami pun berdondon gak... pemilihan warna pun cam pelik je... ahaaa.. tunggu entry baju raya nanti kalau nak tahu.. hiiihiihhiih

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

wahh..pndainya jahit baju..suke plk tgk dress2 tu bergantungan..cute sgt..hihihi..apepon, selamat hari raya ye..=)

Aty_Fared said...

waaahh akak.. boleh amik tempahan ni.. siyes.. [tetibe terpikir nak wat projek ngan akak.hahaha]
kagum saya... saya nak jahit bahagian kaki dress yang potong pendek sendiri pon failed hokeh... gi hanto kedai sudah nya.. huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

untung lah pandai menjahit nih.
Momoy beli yang siap jer.
tu pun baru je beli smlm on9. huhuhu

LYAfrina said...

cantik...untungnya pndai jahit sendiri.. berbaloi-baloi..

Ibu Dhia Danial said...

seronoknya pandai jahit kak.. dah jimat tang upah jahit tu.. upah jahit skrg boleh tahan mahalnye.. lawa la plak akak jahit sendiri..