Monday, October 24, 2016

Rainbow Donuts!!!

assalamualaikum..





comel kan???..donut ni feberet anak2...may be sbb colour yg cantik kot...
lagi satu sbb extra gebusss...
Dan...donuts ni plak bkn air tgn aku..
Setakat donut biasa2 tu selalu gak la aku buat.
Tapi kalau kaler2 cegini...mak gigih utk order jer
Harga berbaloi2 ..
Korang yg nak order boleh la contact kawan aku ni...
Mana la tau kan..utk befday party ke...ape2 jamuan...boleh la...
Yg frozen pon tak sama cam kat kedai2 tu tau...
Dia punya donut yg frozen ni...kalau ko goreng masih sangat gebu...
adeih...jatuh cinta aku ngan donut nih..

Eh...kalau korang nak order..just direct pm je kawan aku ni...

0163360460- marliana-

Mmg tak nyesal beli...

posted from Bloggeroid

2 comments:

Aty_Fared said...

boleh ker hantar sampai ke rawang tu kak..

Diana said...

Tengok pun dah nampak sedap! Jauh nau nak order.. dekat2 order dah ni..Lain dari yang lain.. donut warna warni..