Monday, August 13, 2012

kebizian sebelom cuti rayer!


ayoyoyo....
bizi gler nak siap kan keje yg menimbun!
dan...
masih tak nak pikir langsung 
keje yg menanti pas rayer...

TAK SANGGUP!!

grrrrrrr.....

oleh kerana tahap bizi aku ni dah nak sampai kemuncak....
sempat la aku BW jap...
hahhahhaa....

tak nak citer byk!
just nak tepek gambo si kenit yg penah hilang time shopping....
selalu lari2 menyorok main cak2 di tgh2 org ramai...
yg selalu wat ummi pening nak mencari bila dia menyelit celah2 baju yg digantung....
selalu lari lam shopping mall sgt laju..agaknya nk jd cam Watson Nyambek!
membuat ummi lembik mengejar! rasa cam nak buka pose!
DAN
suka explore lagak org dewasa...
di mana sahaja... tak kira sape disekeliling...ape dia suka dia buat...
arissa...oh arissa....

 see....pantang jupe tanah...ade jer kejenyer...

 ni masa kenduri kawen kwn aku....ni lar aktivitinya...

 hah ko! cam army dah arissa ni....kat tasik seksyen 7 shah alam...

space u8...dapat belon...mmg mall tu dia la yg punya!!!!




apapapun....
ummi tetap saaayaaaaang arissa byk2!!!!!!







2 comments:

aTy _faRed~ said...

same ar kite..[tapi masih sempat hapdet blog panjang2] heheh... last week dah naik2 hangin stress siapkan keje..so..minggu ni lapang sikit..tapi still banyak keje...!! :)

With Julia said...

dear...sabor eh..kita nih semua mommy bekerja mmg tambah stress bagai bila nak organize keje opis, anak dan bagai2 lagi kan...tarik nafas2 pastu settle satu2...comel lah baby pakai baju pokhadot merahhh :)