Tuesday, August 14, 2012

:: persiapan raya aku ::


wahhh...
dah terasa mood raye skang ni!
sana sini lagu raya...
kat mana2 jln sesak org shopping!
best2!
keje pon dah kelaut jer...
dah terbayang kampung halaman!
hahahha kellaaassss ko jaja!

raya aku balik mana??

hehhehhe.. khamis pas buka aku terus bertolak balik ke kampung aku!!!
ganu kiter!
wah...mmg dok sabo doh ni!!
[aik dah tuka speking..hahhaha]

raya ketiga bertolak balik kampung laki aku plak...
sungai petani!
 

persiapan raya aku???

hahahhaha
lebih kepada ala kadar!
tp laki aku tetap kata aku hover!
ye ek??
hahhah...normal kot..


baju raye : DONE!!..[tp masih sempat nak tambah]
biskut raye : DONE! [ just nak tambah2 kepek]
ape lagi ek???

xde dah kot...


errrrr...sebenarnya aku x sempat nak cter pnjang2...
aku nak setelkan keje dulu...
bai.

 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v

** terserlah kebizian aku kan??**
hahhaha..
aku nak kuar shopping jap!
ngeh-ngeh...





2 comments:

cik dah faridah said...

trg kat mana tu..nnt bleh la mari umah cik dah kat tepoh...

aTy _faRed~ said...

saye tak de mud nak ngadap keje dah walau keje menimbun2..laki pulak dah start cuti esok...saye jumaat keje lagi..sob sob..jeles ngan laki sendiri..huhu.. neway...take care key nak jalan jauh ke ganu tu..:)