Wednesday, January 16, 2013

:: susu :: proses percubaan! ::


semalam arissa tak hisap susu aku..
mlm td pon sama....

arissa kata "acam" [masam]

aku letak asam jawa...
tp tak bykla aku sapu asam jawa tuh...tak de kesan pon..
aku tak nak dia nampak nenen tu jijik..
so, aku sapu kan ala kadar jer...
tp ko tau la asam jawa kan mmg masam...
letak sikit pun terasa masam nya
 hehehhe...

last2 dia mintak nak susu botol..
hehehhe..

"kadang2 ku gembira..kadang2 sedih juga!"
tetiba dengar lagu ni..sape nyanyi ntah..
sesuai jer...
gtew!

hari ni aku nak wat lg...


"kata nak lepaskan secara semulajadi?"

eerrrr...bonding antara aku ngn arissa terlalu kuat!
dah 2 tahun lebeh kot dia nyusu ngn aku...
tak semudah tu tuk aku pisahkan dengan kerelaan dia..
errrr...

tak sedeh???

huh! aku ibu yang KUAT! [sedapkan hati]


selalu cakap kat arissa :

arissa dah besar kan???
arissa dah tak boleh hisap susu ummi lagi..
nati simpan untuk adik yer...

eerrrr...arissa dah nak dapat adik ek??? [konpius]



;-)







2 comments:

Aty_Fared said...

Yaaeeyyy..akhirnyer..arrisa bijak..die ley faham..demi adik die jugak..;)

With Julia said...

comel gambar arissa...good mommy lah dear coz boleh bf until 2 year...wauuuu :)