Wednesday, September 4, 2013

Lagi Raya bersama BLOGGER


eh ko...
sakan sgt eh cter raya ko ngn blogger..

eaaaahhh...aku ni jarang nak jupe2 blogger nih..
bkn jarang...tp tak penah kot...tu pon ade sorang dua blogger dtg raye umah aku..
tu yg leh jupe...
hikhik..aku ni pemalu...[muka tunduk bawah]
ko rase cam nak lempang tak???
hhahahhaa...

bila aku wat mkn2 umah aku sabtu ritu
 aku ade la invite sorang dua blogger yg komen kat entry aku nak dtg raya kat umah...
aku mmg tak invite semua sbb aku tak tau caner nk invite korang secara personal...
aku ade jemput secara terbuka kat entry..
so, sape yg tggal jejak nk dtg aku suh la dorang email no fon..ngeh ngeh..

ok la...
yg dtg mlm tu ATY...
aty ni dah penah dtg umah aku tahun lepas...
so kiranya aty ni blogger 1st yg aku kenal la...
hehhe..hah..korang pon mesti kenal aty ni kan???
aku mmg sajer tak nak link kan blog aty kat sini..sbb aku tau semua org sure kenal aty nih...dan korang pon mesti dah tau link blog aty...hehhehe..
aty nih dr kwn blogger skang aku rasa dia ni dah feeling2 adik aku dah...
rasa cam dah kenal lama..hehe

dan paling best mlm tu DD pon ade skali...
1st time jupe DD...
sgt ramah...
mmg blogger2 yg aku jupe semua ramah...
dah kata blogger kan...selalu membebel kat blog...mesti ar ramah...
 
seronok weh korang...
sebenarnya rasa cam sekejap sgt jupe mlm tu...
tak puas nak sembang pn...byk mende lagi nk ty...
nak nyembang!
huuuhu...maaf yer kalo ade terkurang ke apa mlm tu...
 
ok..DD ngn ATY ..
jgn serik tau nak dtg lagi umah akak...
dtg jer bila2 masa...leh kita sembang2 lama sket...

ok la...aku abadikan sekeping jer pic kenangan  kitorg...
[byk sgt kemera..tak tau nk fokus mana]
ni kira gambo paling cun dlm koleksi aku!
muahahhaha

aku & arissa, Aty & Qaleef, DD & Lisa, Ira & Ina..

eh?? lupe aku nak kenal kan IRA... Ira tu kawan DD..
nak jadikan cter...mulut manis aku ni tertanya plak kat ira...
 
" ni IKA ker??" sori yer ira..serius akak tak tau...tak pe..dr situ pon kita leh kwn2 kan???
 
ika yg aku maksudkan ialah BLOGGER IKA..
sbb ika ade msg  aku gak nak dtg umah...
[nampak tak kat situ..teruje btul aku bila org nak dtg umah] 
tp mungkin ade hal kot ika tak dtg...
tak pe...len kali pon boleh..bila2 jer nak dtg msg akak yer ika...
hehhehe

ok.. tu ajer secebis cerite aku ngn blogger...









3 comments:

ayahmamilisa said...

hehe..mekasih ye kak jaja jemput dd sekeluarga beraya..siap bawak kawan lagi..hope akak tak kisah..hihi..
jangan lupa datang umah dd gak tau..tak kisahla dah abis syawal pon..
harap ukhuwah kita berpanjangan sampai bila2 :)

Fizah said...

ahaks..brp umor kak jaja sbnrnya ni..? muka awet muda ar.. sy rasa cam kunfius pasal klu kak aty panggil kakak, harus sy pun panggil kakak..ahakz.

tetiba lari topik.

mama ila said...

bestkan dapat jumpe geng2 blogger =)