Friday, September 6, 2013

wajah baru..header pon baru!!!


sana sini org duk cerita pasal header blog baru...
haish...tak leh tahan aku pon nak...
semalam aku pon terus tempah header kat BLOG SUE..
kul 4.15 aku hantar email...kul 6.00 cam tu ar dah siap...
giler cepat kot!!!hebat ar sue ni...
memang tip top servis ar...[kagum]
cantik...TQ sue!
 
 
dah alang2 pakai header baru, aku pon tukar skali wajah blog aku...
soft pink...
tu ar yg aku duk wat dr tgahari td..
giler lembab..
aku ni bab edit mngedit ni tak la pakar...
sekadar boleh jer la...
tp aku wat keje lambat...nak kata teliti sgt pon tak la sgt kot!!

eeemmm...aku sebenarnya bz sket ari ni...
nak siapkan gudies beg tuk befday arissa...
aku tak wat party birthday besar pon...
just ade kek..mkn sket2..celebrated jer kat nursery arissa..
hehhe..tp nak gak aku wat gudies beg bg seronok bdk2...

ni keje aku kat opis...
bos aku takde..
hah! apalagi...
tp kalo bos aku ade pon dia tak kisah..sbb keje aku dah setel!
best kan???
labeling tuk goodies beg..
design simple jer..potong2 then tampal!



okeh....harap2 dengan blog berwajah baru ni aku semangat sket nk update blog ni..
kang tak pasal2 kena perli ngn adik aku...
last week masa blog aku menyepi..dapat wassapp dr adik aku...
kuang ajo!
blog bersawang! cettt!!







3 comments:

Umi Qi said...

Kak jaja awesome header wauuuuu mmg sue reka cantik sgt kan...sis nanti edit setting header tau sbb lari ke kanan byk sgt...omeyyyy taw

Kamarul Azam said...

Uisshh...birthday Arissa dah dekat kan...?? =)

Kitorang suami isteri pun dah start buat plan2 sambutan birthday Eusoff.. Sambut kecil-kecilan kat kampung Trg nanti...balik time Raya Haji..

Nie tengah nak melipat2 paper bag buat sendiri...konon nak wat goodies bag gak arr gayenyer...

Wat2 seronok anak sedara kat kampung je..

Arissa..
Happy Birthday to you!!!!!

Ikhlas:
Eusoff
Aunty
Uncle
=)

CikNaa said...

cantikk!! akk amik background pink cam ni kat ne...lawa lahhh

email sue ye: sue_546@yahoo.com