Tuesday, July 2, 2013

Wall makeover by Na

meh2 semua kawan2!

wahhh...baca tajuk ...mmg gempak kan??
start menaip entri ni aku dah berangan...
wahhh..best nya...
teruje kot kalo AKU yang dapat!

hehehhe..
yang penting kita mencube ..ia dok??

bukan senang nak dapat wall makeover  FREE kat rumah kita..
sape nak bagi weh..!!

harap2 nadia pilih la aku ni...
ahhh... berangan lagi...

sape2 yg nak wall rumah korang di makeover...
leh link ke SINI
 syarat2 nya pon senang jer...

like FB dah..ok nak jawab slogan plak!!
kalo la rezeki aku...design yg aku pilih adalah...

leh tgk sini

" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana "
1. off coz sbb nak umah cantik cam umah nadia!
2. percaya 100% dengan hasil kerje  Wall makeover by Na
 sgt cantik..variasi..moden..klasik..stylish...
3.  mmg dah lama mengidam..tp kekangan bajet...
4. mmg obses dengan dekorasi rumah walau rumah aku tak cantik mana
5. and last..nak yakinkan hasben rumah cantik jiwa akan tenang!hahha..

ok... walaupon jwpn yg simple..tp ianya jujur dan ikhlas dari hati...
rezeki tu semua dari Allah...
ammiiin..
puh..kiri..puh... kanan...
bg la jaja menang! 

5 comments:

Cik Puan Rara said...

gud luck.cantik!

Aty_Fared said...

Gud luck akak...:)

Diana said...

Jaja...kali ada rezeki tak kemana...

Hihihih...good luck!

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye kalau menang..cantik wall deco tuh..gud luck ye..=)

Delimasari said...

gd luck
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html