Wednesday, March 6, 2013

eh..befday dia ke befday aku???

030313..
befday laki  suami aku yg ker 31 tahun...

aku xde ape2 present seperti tahun sebelom ni...
wish pon dah lambat..
xde la nak tggu kul 12 bagai!
dah mebute aku masa tuh!
kek???
eeeerrrr... nasib la laki aku dapat binik yg mmg gler x romantis..


aku mmg x reti nak surprise2 nih...
bila aku ty nak adiah ape...
jwpn standard : "tak yah bg hadiah pape...kasih sayang dah cukup"
tebaaabbbbooo.....
kalo aku bwk shopping kan tak cukup kaki tangan nak tunjuk itu ini...
heh!
tambah2 bajet aku pulak tak berapa nak ade..
aku stuju ajer....bg adiah kasih sayang!
hhahahha...



tp  bila perut aku dah mule menyanyi2 lapar... [perut aku hokeh]
tekak pulak duk request mkn itu ini...
aku pon bersuara ; 

"jom makan nasi arab nak??? kita belanja...kan befday abang ari ni..."

 "eeerrr...abang xnk nasi arab....mkn kat tempat lain ar"

"alaaaaa...tp kita nak mkn nasi arab...jom jer la...."


hahhahhaa...dah nak belanja kan...kena ikut jer la...
WALAU PON TU BUKAN BEFDAY AKU!

;-)


de'arab cafe 
lokasi : sek 7 shah alam



ooohhh lupe... selamat hari lahir abang! hehhehe ;-)







3 comments:

Cik Puan Rara said...

sian cik abg,heheh.even birthday boy.kena ikut selera kita eh.hehe

cik dah faridah said...

org laki gitula kan..ckpla hadiah kasih syg....janji igt sudah....

wah beshla mkn sedap2....

iietamalek said...

cantik tarikh tu...

happy birthday...