Friday, March 8, 2013

tak de rezeki.... :-(

Salam semua...

huhuu...nak share berita sedih...
bukan ape sgt, aku ni mende simple pon nak kecoh...

semalam kat peti surat umah aku baru pasan ade brochure dr IKEA...
wahh...aku ni x boleh dengar ikea ni..
ketaq lutut..abih sume badan gigil..sbb terngiang2 ikea tu pggil aku suh g sana..

 hebat!!
tp promotion tu 1 hari jer...
kalo aku tau sebelom2 tu mesti aku dah apply cuti semlam! huarrrg... [nanges]

yg aku sedeh tu baru 1 bulan lepas aku g ikea...
aku beli box yg cam kat bwh ni....
masa aku beli tuh RM24/pcs...
 skrg aku tgk kat website dah RM 19.90/pcs.. nanges!!!
ok xpe...sket jer beza kan??
masa aku g ari tu xde lagi kaler pink cam lam pic kat atas tu...
ade kaler green ngn black jer...
 tp kan???
semalam ko tgk harga dia!!!!
pic blurrr sbb snap pakai henfon jer...
tp masih nampak harga dia kan?
errrrr....beza 14 hengget kot...
byk lak tu aku beli....
kira kerugian RM84 tu!!! uwaaaa.... nages lagi!

xpe la ...x de rezeki kan??kan??kan?? [sedapkan hati]

mesti ade plak pikir..ape aku nak wat ngan box byk2 tu..
hahhahhaa
meh aku nak tunjuk kat ko...

aku letak kat sini... bilik belakang umah aku tu dah ibarat stor...
sbb umah aku masih lagi xde stor...
masih tggu bajet tuk renovate ruang store..
so, aku tumpang dulu brg2 tak pakai kat bilik belakang...
      ni pic sebelum :                                               selepas :
 

 ade beza tak???
walau tak banyak bezanya..tp sekurangnya sedap la mata aku nak memandang!

ok...


nati aku cter caner proses aku kemas bilik ni....
fuh...pengsan!












6 comments:

Cik Puan Rara said...

ikea mmg boleh buat kita gila kan.

With Julia said...

cantik yer bilik sebelum dan selepas...mmg IKEA raja utk wanita...raja selongkar dan bli barangggg mmg berbaloi2 :)

ctmah said...

trust me i tak pernah beli barang ikea n pnh pergi ikea 1 kali jek..lalalalaaa

iietamalek said...

sy pun ingat nak grab drawer tu...tapi tak berkesempatan...

CikNaa said...

hai la.. ciknaa tgh pening nk susun balik bilik pakaian sbelum 2nd baby lahir.. pening nengok baju byk.. almari xmuat..

Aty_Fared said...

Aty pon tak tau pasal nih..rugi tol...