Monday, March 18, 2013

:: RaTu meRajuK ::

haihhh...
kalo bab merajuk ni ko bg la kat arissa ni....
aku leh bg title "RATU RAJUK" nih...

salah sket nak merajuk...
tercakap kuat sket, merajuk...
merajuk...merajuk...merajuk...
aduyai...mak nye ni mana pandai nak berlembut2, bersyahdu2....
nasib la ko arissa...

hehehhehe
tp rajuk arissa mmg tak lama...
ala2 ngengade ...gtew!!!

tukang pujuk hanya lah mak shj...
bapak no layan...
sape2 sume tak mau....

yg mak nye pulak pujuk hanya 3 kali...
kalo tak nak, pujuk la hati sendiri...
hehehhe...KEJAM tak???

sbb tu arissa merajuk sekejap jer....
sbb tak nak pujuk hati sendiri...

bagus gak taktik aku nih....

kat mana2 pon arissa boleh nak merajuk....
kdg2 sajer carik tempat pelik2...
nak tarik perhatian mak nye ni...
tp maknye ni pulak hati kering! 
leh snap2 pic pulak!
sengal!
anak  tu nak simpati.....
haiiiihhh....  ;-)



 kat kusi "champion" abah...

 bawah meja...yg ni penah aku post..[SINI]

 bawah tikar pon jadik.... dah cam army dah si kenit nih!

 leh intai2 aku snap pic dia...tu sbb aku ckp ngengade! heh...

 mogok tak nak layan sape2....hahhahaha...

merajuk lagi.... *rambut kembang-kembang* ;-)








:: apapun kamu sgt comel, arissa.. ;-) ::




apa korang wat bila nak korang merajuk ek???

;-)




3 comments:

Aty_Fared said...

Heheh..so far qaleef tak pandai lg..jd masih tak tau mcmane kalau die majuk..takot tak majuk tp ngamuk terus...haaiih..

ch@ said...

hahaa, sgt comel. mn2 pun boleh. mmg klakar.

Ibu Dhia said...

haha pandainye die merajuk ye.. nasib baik dhia x begitu.. dhia pulak bkn ratu merajuk tp ratu gembeng.. high pitch sikit nangis.. ggrrr