Friday, May 31, 2013

ANAK LELAKI SAYA ❤❤



ding dong !!!
BABY BOTAK INI ADALAH  : ANAK AKU !!!

hah..rindu giler kot ngan dak botak nih...
ini sebenarnya anak adik aku, ila...
.....dan juga anak aku
 ...dan juga adik arissa....
tak pe jangan confius2!

first n last aku jupe masa dalam pantang..[Okt 2012]
wahhh...gler lama!!!
waktu tu baru 2 mggu...
sempat aku susukan dia...
selama seminggu aku kat umah...
masa tu, arissa dah kurang menyusu, tp susu aku ade lagi..
aku bagi jer la kat Aish Eeman..
adik aku mmg stok tak de susu..errr..atau mmg tak pandai nak bg..
TP dapat gak la Aish Eeman merasa sedap & nikmatnya susu ibu!

esok nak balik kg!
Aish Eeman ada kat kampung!!
[dorang ni tggal kat limbang,srwk]
time cuti sekolah atau cuti raya boleh la nak jupe...

eksaited kot nak jupe Aish ni...
dah 7 bulan...bulat..& hensem!!

OKEH..aku akan bercuti...start ptg ni sampai rabu!!!

wah..teruje... 
ooooo balik kampung...♬♪ ♭♫♪  oooo balik kampung...lallalala.....♬♪ ♭♫♪

4 comments:

With Julia said...

wahhhh baby boy encemmm yee kak jaja...nk kawan ngan Qi boleh hehhehe suka lah style botak...tunggu Qi genap setahun mmg nak kasi botak cmtuh...tungguuu tau kak jaja heheh

CikNaa said...

hitam sungguh mate dia.. wow!

Lily@MamaZaraZareef said...

comelnye baby..kira anak sedara merangkap anak susuan la ye..alhamdulillah..nway, tukar header baru ker, mmg header lama eh..baru perasan plak..tantek..=)

Deq's Qienz said...

botak yang comel :) geram tgk