Wednesday, May 29, 2013

✤ BAJU GULA-GULA ✤



Arissa mmg dah mula pandai nak request2 baju ape nak pakai..
kalo aku bg baju tido mickey mouse..

DIA CKP :
" icha tak nak baju mickey mouse..icha nak baju ladybird"

dah bg baju ladybird....

" icha tak nak baju ladybird..icha nak baju flower"


begitu la selalunya....

mana mak nya ni tak jd MONSTER!!!

sbg mak yg sgt baik hati...hahhahhaha
aku biasanya akan pujuk...
kdg2 alihkan perhatian dia...

"baju ladybird ni cantik sgt icha...tgk tu...ade byk ladybird..ade ummi ladybird..
ada abah ladybird..anak dia pon ramai...cantik cam icha.."


macam2 citer la aku duk reka....kadang2 dia cair ar ngn pujukan aku...


TP ade gak kdg2 membuatkan maknye nih nak kuarkan tanduk!!
hehheheh....-aku nih ibu yg garang-[laki aku ckp]



 
tp yg pasal baju gula-gula tu...
dah lama gler kot dia tak request...
nak baju gula2....

kalo dulu baju gula2 tu baju ni...tp skrg dah tak muat

ekceli baju ni gambar eskrim..tp arissa pggil baju gula2...



ligat kepala otak aku ni pikir...mana ade lagi baju gula2...
dah simpan lam kotak dah...
 
 


aku tgk dia tertonggeng2 duk kuis something kat bwh sofa...

pastu tunjuk aku, " mi, ni baju gula2...."



aku : tergamam sekejap...pastu gelak golek2....
hahhahhaha...lawak la anak ummi nih...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.tadaaaaaa...baju gula-gula..
 
Ni kulit gula-gula la nak ooooiii...
bukannya Baju!!!!
 
 
 
 
 
✤ perangai anak ni buat kita gelak sendiri ✤
 
 
 


5 comments:

cik imperfect said...

haha ..comel jer .. :)

Fizah said...

betulla ummi..gula tu pakai baju jugakkk...gitewww...ahaha

cik dah faridah said...

olo comey sggh mintak baju gula2...

With Julia said...

Kelakarlahhhh....haaaaa umi dah jadi monster...siap nk baju gula2...haaaaa mana nak cari umi hehhe...kelakarlah bila budak2 pandai ckp...kalo umi Qi pasti ketawa x henti2 hehhehe...comellll dia umi :)

Mr n Mrs Zaidi said...

hahahah...lawak la isya nie.