Friday, May 17, 2013

:: Kebizian ::


Salam jumaat semua...

agak sibuk..urusan keje yg takkan habis...
nak berentri panjang pun agak rasa bersalah..
isk..isk..aku kena setelkan dulu lambakkan keje opis nih,
utk mengelakkan keje di esok hari! 
- esok kan cuti...TAK MUNGKIN aku bermurah hati nak keje di hari cuti-
[jika tidak terpaksa]
muahahahaha...

dah lah skrg ni aku dilanda penyakit susunatur ni...
dalam sibuk2, sempat lagi aku create kan blog khas tuk KISAH RUMAH..senang nak refer..
dah ade  cumanya blom PUBLISH lg...ala-ala pelancaran rasmi ar!
wah...ko bajet hebat jer ko kan nak ber conference bagai!
ko hengat ko retis jaja oooiii! [ketuk kepala sendiri]

hahhaha...secara tak rasmi sape2 sudi leh jenguk dulu...
masih lam pembaikkan... baru ade 1 entry...


adik aku kutuk "satu blog pon terkial2 ko nak hapdet! ni kan nak tambah lagik 1 blog!" - eeerrrrr -

ceh ko bagi semangat sket kat kakak ko sorang ni!
aku nak memotivasikan diri...

dah...aku dah kelaut ni...
nak setelkan keje dulu...
sudi-sudi lah jenguk blog :

rumahcomelkami.blogspot.com



peace yaaawwww!!!!



sayaaaang kamu!


1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/