Thursday, July 12, 2012

Korang rasa i-city nih Best tak???


i-city 0H i-city…

asal jer sedare mare ke..kengkawan ke yg dtg umah aku..
mesti aku bwk gi i-city…
alah..kat shah alam ni mana ade tempat lg nak g jejalan…
shopping mall pun tak byk…
errmmm…sudahnya i-city la gak…

masuk ni dah 4 kali aku g i-city…
kecoh ar..baru 4 kali jer kot??
tu tak kira yg aku hanya drop jer kengkawan yg nak ke situ…
hahahhaa…

untuk kanak2 fun la kot…leh tgk lampu2…
main mcm2…leh beli mainan gak…
tu kalo anak ko tak wat perangai lar..
biasa anak kecik ni derang ngantuk..yer la..
i-city kena g malam baru best!

aku rasa lar..org2 yg gi kat sini pon bkn org sama kot
tp kan..i-city ni tak penah plak x de org…mesti ade la w’pon sorang!
Harus ar kan??

STUDENT UiTM..
Dah kata student! mesti nak jejak nye i-city nih…
Student kan?? cam aku dulu…
Jejalan tak hengat la..bajet dah tak duk shah alam…
Sudahnya..bertapa la aku kat bumi shah alam nih…
Masa aku study dulu tapak i-city tuh estet..
Kira aku sempat ar tgk perkembangan i-city ni dr masa ke semasa…

Jom kita layan gambo2 aku ke i-city…

 i-city 2010
masa ni aku pegnen 34week..8 bln lbh..
tak de pape lagik masa ni...hanya pokok2 dan lampu...
ngan asben n my BFF..

 i-city ~ akhir 2010
masa ni arissa dah lahir...
umur arissa baru 3 bulan...kira baru pas pantang ar ni...
family hantar aku balik shah alam
aku bawak jln2..
 tgk aku dukung arissa cam org tak pandai jer kan?? hahha...

 i-city 2011
time nih abg ipar aku dtg dari sg. petani..


 ni gambo terbaru..
JUN 2012..


2 comments:

aTy _faRed~ said...

4 kali..??? saye sekali pon tak sampai lagi..sob sob..sedang dekat jer dari ngan umah family...dolu2 mse bercinta ngajak-die kate tempat tu tak beash...biler dah kawen ngajak-dia kate tunggu dah ade anak baru besh.. ni dah ade anak-die kate tunggu anak besar sikit baru seronok...huh...biler agaknyer nak gi tu..huhu

Mama Gee said...

pernah gi sekali je dulu....berdua je...rs biasa2...kalo ada anak2 lg best kot..seronok kalo anak seronok kan ? :)