Tuesday, July 17, 2012

deko bajet : Play Space!

hah ko....
org ber deko2 aku pon sebok nak ber deko gak....
nak raya kan???
alahai...
cam ramai jer org nk datang umah ko ek....
sah2 aku balik kg!

hehhehe...korang mesti sebok nak ready kan langsir baru...carpet baru...sofa baru..set pinggan mangkuk bagai...
eeerrrr...aku???
non ado!!!
kalo langsir ade gak la angan2 nak tukar...
dah lama sgt langsir kat umah tu...
perabot?
jgn berangan...pakai jer ape yg ade sekarang...hehehhee
bersederhana la di hari raya! [cakap la ko xde bajet] huhuhu...

ok..deko tuk raya tu nati2 aku cter....

ni nak share cter pasal ruang permainan arissa....
bkn bilik permainan okeh...[tu lar nama nyer deko bajet]
umah aku tak la besar mana...
nak ready satu bilik khas tuk arissa mmg tak boleh la wat masa ni...sob..sob....
so, aku sediakan satu ruang permainan untuk anak aku...

hanya satu sudut yang kecil....[ni mmg bajet tul ni!]
space antara ruang tamu ngn ruang makan...
just nice...selesa tuk anak aku bermain2 kat situ....

pd sape2 yg pernah baca N3 aku pasal girrafe shelf..
hehehhe...alhamdullillah...
angan2ku jd nyata...
wpon ruang ni x de la semeriah mana.....
tp aku suka...mengajar anak aku tak sepah2 kan brg permainan nyer...

 teddy bear tu adik2 aku punye...
last2 dapat kat anak sedare...
arissa pon tak suka main bear2 nih...
aku susun jer la.. :-(

 nampak tak rak girafe tu...
hahhaha..poyo jer aku ni kan???

sudah nyer ko tgk lar anak aku!
hissshhh...anak dare ker nih??


ape pendapat korang play space ni??
ade idea leh share...
aku ni tak pandai sgt deko mendeko ni...just ikut naluri sendiri...




6 comments:

Cik Puan Rara said...

heheheh last2 meja tu jd tempat panjat.hehe

Mama Gee said...

comeilah rak tu....lawaa dh tu... :)

Shakina Farhan said...

suke2..colorful sesuai sgt utk baby..

!k@ said...

suke..cantik n colourfull :)
mesti arissa pun suke jugak.. :)

aTy _faRed~ said...

suker ar rak zirafah tu...nak gak ar...;)

Azimah Ibrahim said...

Cantik la rak tu..bekenan sgt.blh tau rege?beli kt ne?