Tuesday, July 3, 2012

Ni daH jadik Kes deRa nih!!! mmm.. :-)



Hati aku ni sedih teramat tgk muka anak aku kena CAKAR!
Ingat ayam je ke yg leh cakar mencakar ni…err..
Aku nk marah kat sape?!!!
Ade org kata “ sikit jer tu…x de pape..”
Huh! Berderau darah aku…sikit jer la..sbb kena kat anak aku…
Bukan anak ko!
Dah tetiba aku ter emosi lak!
Abih keyboard ni aku tekan2 kuat!
Aku menaip jer kot! Bunyi tup tap tup tap…bergegar seluruh alam! Wahh!! Ayat kemain ko!!! hahaha..
 

Ko tgk kat muka anak aku….
Korang leh sabar ker kalo dah jd cam ni…seb baik tak kena mata….

mungkin pd sesetengah org kate : sikit jer kot...asal ko nak kecoh2!
harus ar!..arissa kan anak aku!

AKU NI BUKAN HAPE...
takut la kan..mule2 sket...pastu kalo dibiarkan nati jd 'belacan' anak aku!!!
BS tu cakap…” echa tak nangis pon..dia ok..”
Weh…mmg anak aku ni stock yg ssh nak nangis!
demam panas temp 400c pon dia masih ok…
dia sgt behave kalo tak de aku…
tp kalo aku ade manja dia terlebih skit…
normal kot…
tp aku tau mungkin dia sakit…sbb bila sampai umah dia akan tunjuk tempat yg dia sakit tu!

isshhh…betul la aku angin ngn kes cakar mencakar ni….
Masalahnya asyik anak aku jer yg kena…
Aku pun risau kot2 anak aku buat kat anak org gak…
Tp dorang ckp tak de plak…
Eerrr….
aku kena byk bersabar lam kes ni...


Tgh pikir ape aku nk buat!...hrmmmmm….
SABAR...SABAR..SABAR...

 

4 comments:

Ibu Dhia said...

ya Allah kesiannye Arissa.. kalo yan pon da berhangin ni kak..

izla said...

sian kat Arissa.
kene report ni kat owner nursery tuh.
maybe ada budak kat situ yg suka cakar-cakar ni. klu tak diberi warning, takut melarat.

!k@ said...

sape buat ni..aduh..angin auntie tgok..kena btegas la..bg warning sikit..

aTy _faRed~ said...

eerrr.kalau saye ley gak hilang sabar nih..