Thursday, July 26, 2012

punca nape anak aku tak nak gi school..


heheh...orang sebok cter pasal raya, puasa, juadah...
aku tak abih ngn kesah anak aku!

hahhaha...
last 2 weeks kan...
anak aku ni asyik nanges jer bila time nak hantar dia g school..[nursery]
sebelom ni tak de la cam tu...
mmg betul2 wat hati keibuan aku ni risau!
mana tak nyer..
asal sampai kat kat nursery tu meraung2 la dia...
yg aku lagi sebak tu bila dia sebut "nak ummi...nak ummi"
menggelupur tak nak kakak yg jaga tu dukung..
mmg sedih ar!
 tp kakak tu ckp bila kete aku dah tak nampak 
secara automatik arissa akan diam..
ade gak aku tanya kot2 arissa jatuh ker..
tp semua nya ok..

lepas 2 weeks..
bermula isnin baru ni..
arissa dah kembali happy...
gi school pon siap leh babai2 aku lg...
senang hati aku ni.....

ko tau sbb ape!
hahahhaa..sebabnya sebelom ni dia nak bawak beg pink dia...
ala..beg galas belakang tu...
aku tak kasi...
tp arissa tak de tunjuk tanda2 protes ke hape!
siyes! memang aku tak leh agak langsung pasal beg tu!
oh..makan dalam rupanya anak aku nih!
lepas ni kena jaga2...
hehhehee..

isnin baru ni aku bg dia bwk beg tu....
senyum riang dia g school....

aduyai...
kalo la aku tau tu punca nya...
hrrrmmmm

 tu la beg yg di gembar gembur kan!
hahhaha....


 Hati berbunga riang...



asal boleh jer kan kanak-kanak ni berperangai?
bikin mak pak nyer risau tahap gaban!!!!!







3 comments:

aTy _faRed~ said...

heheh..tu jer punce nyer ke..macam2 kan anak2 ni..:) kemain pandai berposing sakan ngan bag pink nyer..:)

iietamalek said...

nak begaya g school hehe..

Salam perkenlan

!k@ said...

hehe..mcm2 kan..
kalau sy pun risau kot ade jd ape2 ke kat nursery yg kita xtau..hehe..