Tuesday, April 23, 2013

:: Jalan-jalan ke PULAU PANGKOR ::

lame tak story kisah ber cuti-cuti..
eheh..

aku ni kurang sgt nak berholiday...
mcm tak de masa gitu...
yer..mmg laki aku cikgu..
tp asal cuti sekolah jek aku pon sebok la apply cuti gak..sbb..
BALIK KAMPUNG
bila lagik nak jenguk family kan??
 dah la nak balik kampung pon kena ikut turn tau...
raye cina lik ganu..cuti sekolah mac lik kedah...cuti sekolah jun lik ganu...
gitu la sampai abis setahun....
time raya jer kitorg lik 2-2 kampung...[wajib]

tu yg tak sempat nak berholiday...
dah cuti aku mmg dihabiskan tuk balik kampung..
 tp tak pe...tetap berholiday la...cara kitorg!

heh..dah merapu...

nak citer pasal pulau pangkor ni...
sebenarnya ni kali ke -4 aku gi..
hahha...dah kata tu jer pulau yg dekat...
kitorg 1 family lbh suka aktiviti mandi manda nih...
selain waterfall kitorang suka gi pantai...

bln jan 2013, kitorg jejak lgi ke Pangkor nih... [hah ko..berkulat dah kan]
3 bulan lbh dah kot...baru ni aku nak post entry..
hahhaha...

kata dah 4 kali pegi..tapi nape aku kesana lg ek??
hehhe..
sebenarnya laki aku dapat pakej percutian free...
dah kata free..aku redah jer la... ;-)

sonok sgt percutian kali ni...
sbb arissa dah besar sket kot...
jom layan pic ...

tp ni aku tepek pic KRONOLOGI aku ke Pangkor...
hah kronologi tu... tak leh blah ayat!

 ni pic tahun 2002... [blurr...pic scan]
site visit masa aku study kat UiTM shah alam...
aku yg pakai baju kuning tu...
slim lagik masa tu...



ni tahun 2010
masa ni aku pegnen kan  arissa - 3 month kot..lupe -
trip ngn opis aku...





ni tahun 2011..
reunion ex-classmate aku...
arisa 5 bulan time nih... 
hahah..mak paknye teruje bwk anak naik boat!

  pic 2 ni aku cut dr photobook sebenarnya...
tu yg nampak ber edit beria jer...




ni pict latest kitorg gi...
2013... 
kat depan bilik kat chalet aku ade pool...
ko tgk arissa mandi...
pagi ptg tak kira masa!

ARISSA sronok tak kira ar...
sampai lebam bibir sejuk...
tetap nak mandi gak...

 aku tak mandi..huhuhuhu..bg peluang pada bapak dan anak sajo!
[ade sebab aku tak mandi..heh]


 riang ria one happy family!
ni entry aku paling byk gambar kot...
biasanya sekeping dua jek...
hehehhehe...

layan jer la...



p/s : pasni tak mo gi pangkor dah kot....eeerrmmm....KATA KAU JAJA OOOIIII!!!!









6 comments:

With Julia said...

Ya Allah!
I'm so so so happy with u sis jaja...
Best kan pi pulau pangkor....4 kali tuh...ju baru je sekali pi berbabymoon masa preggy 7 month...rasa nk pi lg yehaaaaaaa

Aty_Fared said...

Lame giler tak gi pangkor..!! 6 tahun ade kot...

Hijab Valley said...

Salam sister..
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan 10% diskaun untuk tudung dan shawl dari HV collection bermula dari 22/4 ~ 30/5/2013. Tawaran ini tertakluk pada terma & syarat. Untuk details, sila baca post di blog ini.

TQ
HIJAB VALLEY
http://hijab-valley.blogspot.com

Fizah said...

wah..beshnyaa jalan2..=) bila kami nk smpi plak ni..hihi

btw, jaja klu rajen, ada masa jwbkan blk poll kat susunatursioca...pasal hr tu punya data da terdelete...sori dear

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

tak penah pegi pun..sedey..nak gi pangkor.....

Fifi Nadhrah said...

seronoknye.. fifi last pergi ogos 2010..

dulu selalu pergi mase study dekat uitm sri iskandar.. pergi camping dekat teluk sekadas..