Thursday, April 11, 2013

:: photobook ::

cobaan berphotobook BERJAYA!!!
YEEEAAAYYY!!!

suke sgt2...
thanks  ummi julia wat tutorial yg sgt2 membantu...

ekceli aku dah lama beli kupon dari "pixajoy" ni...
tp..aku simpan jadik pekasam...
sbb tak reti nak design photobook tu...
hahhaha...

last2 nampak entri photobook kat blog ummi julia ni...
terus comment suh dia wat tutorial....
hahhahha...
dan hasilnya....

taaadaaaaaa....
 cover depan...
sori ummi julia...tertiru pulak cover nih...cam cumil jer yg ju design...
ngeh2... sori... [shy]


nak tgk fully photobook ni leh KLIK SINI...

yg ni simple nyer design...page pon sket jer...20 page...
percubaan kata ko...
pasni leh aku start mendesign lg..
ade lg 2 kupon!
yeaaa.....

sronok tak terkira...rasa nak melompat sampai ke bintang!
wah...photobook jer pon...kepoh ar jaja nih!

tapi mmg hasil dia sgt2 cantik.....
cuba la kawan2 yer...
nak wat pon senang jer...tgn kayu cam aku ni pon leh jer design tu...
apetah korang yg mmg lagi berseni....

heh...ok la...
nati aku share lagi...




p/s : thanks a lot kat ummi julia...pasni leh belanja mkn...nati roger yer...kwn2 lain yg nak roger aku pon boleh...leh kita kenal2... ;-)






3 comments:

With Julia said...

Kak jaja....
Oh my good!
Rasa terharu sis...love u more than u know sis...ju tlg buat tutorial sbb ramai tanya...photobook sis so so so cantik....dah ramai kawan ju berjaya buat guna teknik tutorial ju kasi....alhamdulilahhhh u did it sis! Give me fiveeeeeeee! Nanti kita jumpa eh hehhe

puan.mila said...

waa mila punya xsiap2 lg nih..jeles nya tgk org punya dah dpt..mesti gigih nih..

jaja_NorLiza said...

@julia : five ju!! tq2...toce2...
@pn Mila : xde gigih mana pun..simple jer sy wat..yg pening masa nak select gambr jer...gambar byk sgt!