Friday, April 12, 2013

Photobook :: bukan MALAS tp TAK RETI

salam...
ari ni siap lg 1 photobook aku...
hehehhe...


v
v
v
v
v
v
v
v

ok...ni aku nak cter ape kaitan ngan tajuk entry ari ni...
selepas entry semalam...ramai plak org yg jejak aku ty nak wat photobook tu...
[termasuk la adik aku kat srwk tu]

aku ni tak reti nak wat tutorial weh....
ade jer yg tertinggal kang...
mana yg boleh aku cter, aku cter la...
tp aku ni tak pandai nak citer dalam bentuk tulisan....
aku akn direct call..sape2 yg  ade no fon n  msg aku, aku akan return call......

yg tak de no fon korang leh :


korang ikut satu2 step kat blog ju ni...confirm dapat nye....
aku pon mmg ikut satu2 step yg dia tulis tu...
kalo tak leh gak korang leh email aku...tggal no fon...nati aku contact!
 mana yg tau leh la aku tolong...
aku pon baru belajar jer....
tak creative lak tu...

nak lbh bagus ko caik la sifu yg betul2 terror...
aku ni hentam kromo jek...
hihihihihihi....



p/s : ade satu lg photobook yg aku nak siap kan...muahahahahhaha...







2 comments:

With Julia said...

rajin eh kak jaja...chaiyok2

Aty_Fared said...

Sungguh tak sempat nak hadap...tp teringin...!!