Tuesday, April 2, 2013

eh, kakak arissa??

hah ko...
dah kata cuti sekolah seminggu...aku pon cuti berblog!
balik kg..


eerrr.... sebenarnya ahad 31 mac 2013..genap setahun aku miscarriage!
huhuhuh..
rindu my baby...
;-(
 comel kan...dah cukup sifat....
siap dah nampak gender...baby boy!
sob..sob...

 
ok tak per...
nati ganti balik... ngeh2..


cuti baru ni lik kg sg petani... tgk cucu sedara...
hahhaa..cucu weh...
dah jadik nenek dah aku nih...
anak sedara my asben bersalin baby boy...
comei....
mohd firdaus bin khairol nizam.

 ni kira cucu sedara yg ke 8...

dengan ini secara automatik arissa akan dapat title "maklong risa"
cukup marah budak ni kalo kita bahasakan maklong..
dia akan betulkan...
ni "kakak icha"
ulang2 sampai berbelas kali...

pastu siap cakap pulak..." ni kakak ummi..ni kakak abah..ni kakak tok..."
tunding jari kat aku, abahnya pastu my MIL...
haisshhhh...arissa..arissa....

masih tak tau "kakak" tu ape...



:: errrr...sepatutnya arissa dah jadik kakak..... ::








3 comments:

With Julia said...

yeyyyy akhirnya arissa dah jadi maklong..hehhe comel lah maklonggggggggg pandai berdandan hehhe...sedih tgk pic kt ats sekali....x tahan air mata turun... :(

ch@ said...

takpe, boleh cuba lg kak. sedih yg tak dpt dibayangkan. takziah buat akak sekeluarga. ada hikmah disebalik peristiwa tu kan? comel anak dara akak ni, auni...jgn harapla nak melaram mcm tu. payah.

Aty_Fared said...

Insyaallah..ade rezki nnti..arrisa mesti teruje nak panggil diri die kakak kat adik die kan...:-)